Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å

Dalam usia muda Alice dan Aim diambil sebagai anak angkat oleh Puan Miria sebelum dibawa ke sebuah vila terpencilSiapa sebenarnya Puan Miria?Apakah yang tidak ke.

dome epub The dome PDFDalam usia muda Alice dan Aim diambil sebagai anak angkat oleh Puan Miria sebelum dibawa ke sebuah vila terpencilSiapa sebenarnya Puan Miria?Apakah yang tidak ke.

➼ [Reading] ➾ The dome By ภาคินัย ➱ – American-history.co Berbuat jahatmaka jahatlah balasannya Sesiapa pernah melakukan kesalahanakibatnya akan datang jua kepadanyameskipun dia mungkin sudah lupaMenjadi anak yatim piatu dalam usia muda Alice dan Aim diambilBerbuat jahatmaka jahatlah balasannya Sesiapa pernah melakukan kesalahanakibatnya akan datang jua kepadanyameskipun dia mungkin sudah lupaMenjadi anak yatim piatu.

Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å

Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å

10 thoughts on “The dome

  1. Ann Ann says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFDonethis is really ohsem thriller novel Baca novel ni seolah2 kita menonton filem seram thriller thailand misterikejammenakutkan pun ada Dari muka surat pertama sehingga ke akhirmisteri tidak pernah habis awal pembacaan aku menjangkakan Puan Miria ni sah gila sebab anak dia Pheet mati Sara pula pembantu rumah yang setia Awal2 bab mengatakan Tim atau Timothy diculik sebab Puan Miria nak balas dendam atas kematian anaknya Ohrupanya anaknya Pheet dibulitapi benarkah?Oh my godada misteri lagiThen masuk bab seterusnya kemunculan Aim dan Alice anak yatim piatu yg kehilangan ke dua ibu bapanya Puan Miria muncul nak jaga mereka sebagai anak angkat yg sah Apabila jejak kaki ke vila tu aku dah rasa sesuatu yang buruk bakal be


  2. fizzrosie_ fizzrosie_ says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFtengah ramai orang kat rumah ni berani la nak layan berjaya juga di habiskan hehehe


  3. Ayman Hyeqal Ayman Hyeqal says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFVila Puaka karya Phakinai terbitan Pelangi novel seram yg bermotifkan dendam jalan cerita yg menarik cuma sy agak kurang adalah konsep penceritaan semula yg berulang ulang selain dari itu mmg menarik perhatian ada part yg agak menyeramkan dan boleh terbawa bawa Vila Puaka mengisahkan misteri penculikan dan kehilangan kanak kanak yg semakin berleluasa kehilangan kanak kanak ini berikutan dendam yg telah sekian lama membara Puan Miria yg kematian anak yg tdk dpt menerima kenyataan yg sehingga menggangap anak patung kayu sbgi anaknya Puan Miria yg dianggap kurang siuman yg sering menyangkak yg roh anaknya bersemadi didalam anak patung kayu benarkah roh anaknya menumpang anak patung itu apa pula kaitan dgn misteri kehilangan kanak kanak dgn Puan Miria anda harus baca naskah ini pelbagai kisah menarik dan seram yg blh didapati dlm naskah ini walaupun ada part yg tdk dpt menarik perhatian sy penulis mampu m


  4. Inn Auni Inn Auni says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFAlice dan Aim kehilangan satu satunya tempat bergantung Demi tidak mahu berpisah dengan adiknya yang masih di bawah umur Alice rela tinggal dengan Pn MiriaVila bak istana di atas bukit terpencil menjadi kediaman baru Alice dan Aim Pelbagai peraturan baru perlu dipatuhiTidak boleh merayau selepas jam 12 malam Tidak boleh ke 'right wing' vila tersebut Kalau ada terdengar bunyi biarkan sajaDan Alice dan Aim perlu menerima Pheet anak patung kayu Pn Miria yang dilayan seperti ianya benar benar hidupTapi mana mungkin Alice duduk diam apabila suatu hari terlihat tubuh Aim penuh luka Angkara siapa itu? Alice sanggup lakukan apa saja demi AimBenarkah Pn Miria yang gila atau Alice sendiri? Kurang menyengat karya hasil


  5. Sarah Syauqina Sarah Syauqina says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFJalan cerita yang menarik Sy suka dgn semua character dlm novel ni Plot yang sngt menarik dan bnyk jugak plot twist Sy hmpir tertipu sebenarnya bila Sara ckp kpd Alice yng Aim tu dh lama meninggal 😂


  6. Nurulshaaa_ Nurulshaaa_ says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFBest sngatsmpi mlm pun tk blh tidur mlmjalan cerita yang agak menarik yg tidak dpt dijangkakan


  7. Farhanah Atiqah Farhanah Atiqah says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFSaya terpesona Ya itulah yang terlintas di dalam kepala saya sebaik habis membaca novel ini Sungguh berlainan dengan novel seram yang pernah saya baca Karakter Alice di dalam novel ini digambarkan dengan sempurna bagi saya Wataknya sebagai kakak yang sangat melindungi adiknya Aim selepas kematian ibu mereka cukup memberi kesan di hati saya Selain itu Alice juga memiliki sifat ingin tahu yang kuat Malahan sifat ingin tahu itu cukup untuk menyingkirkan rasa takut di hatinya Sebaik sahaja tiba di 'rumah baru' mereka Alice dan Aim dikejutkan dengan keadaan aneh Puan Miria yang bercakap dengan anak patung kayu Sangka Puan Miria roh anaknya yang tel


  8. P P says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFเราคิดว่าเล่มนี้อาจจะไม่ใช่นิยายที่สนุกที่สุดของภาคินัยแต่เป็นนิยายของภาคินัยที่ดีที่สุดสำหรับเราเนื้อเรื่องไม่ได้ทำให้เราหงุดหงิดงุ่นง่านเหมือนผลงานของภ


  9. Ninie Ninie says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFjalan cerita menarik dan buat saya tertarik untuk menghabiskan cepat sebab nak tau endingending pun memang tak disangka sangkatapi terdapat pengulangan cerita yang saya rasa tak perlusemua tu saya skipoverall best


  10. Lieza Lieza says:

    Kindle The dome MOBI ´ Å american history.co Å dome epub, The dome PDFNovel yang menarik Ada unsur seram suspen dan misteri Baca novel ni macam tengah tengok cerita seram Thai Plot twiss yang tak dijangka


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *