Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å

[PDF / Epub] ✅ My Indo Chick Author Marissa – American-history.co RAY jejaka tampan yang sudah bertahkta dalam hati Indah Natasya sejak mula sering saja membuatkan kepala Indah serabut dengan kerenahnya yang selamba dan sedikit angkuh Tapi disebabkan sayang Indah peRAY jejaka tampan yang sudah bertahkta dalam hati Indah Natasya sejak mula sering saja membuatkan kepala Indah serabut dengan kerenahnya yang selamba dan sedikit angkuh Tapi disebabkan sayang Indah pendamkan saja Mahu diapakan lagi? Nasib badanlah Siapa suruh gatal bercinta dengan lelaki kerabat diraja itu?“Awak tak takut ke kalau kalau ada artis yang berkenan kat saya? Manalah tahukan” INDAH NATASYA“Awak tak ada artis yang berkenan kat a.

Wak tu Kalau adapun sah artis tu hilang skru Percayalah selain saya tak ada siapa yang sanggup ambil awak jadi kekasih” RAY“Tapi awak jangan menyesal nanti” INDAH NATASYA“Jangan nak perasan lebih lebih Tengok cermin dulu kalau masih tak sedar diri Lawak betullah awak ni” RAYNamun kehadiran Gibran Alias seorang pengurus artis membuatkan pandangan Indah Natasya tentang lelaki dan cinta berubah sama sekali Rupa rupanya ada yang lebih ist.

indo download chick ebok My Indo download My Indo Chick MOBIWak tu Kalau adapun sah artis tu hilang skru Percayalah selain saya tak ada siapa yang sanggup ambil awak jadi kekasih” RAY“Tapi awak jangan menyesal nanti” INDAH NATASYA“Jangan nak perasan lebih lebih Tengok cermin dulu kalau masih tak sedar diri Lawak betullah awak ni” RAYNamun kehadiran Gibran Alias seorang pengurus artis membuatkan pandangan Indah Natasya tentang lelaki dan cinta berubah sama sekali Rupa rupanya ada yang lebih ist.

Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo  MOBI :´ Å american history.co Å

Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å

10 thoughts on “My Indo Chick

  1. Ririn Aziz Ririn Aziz says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBIYeay Buku pertama yang berjaya dihabiskan untuk tahun 201445 bintangSangat sukaBuku ni memang berlainan daripada kisah kisah cinta yang ada sekarang Bukan cerita kahwin paksa Juga bukan pasal sekali jumpa jatuh cinta tak kenal pun sapa jumpa lagi rupanya jodoh lepas tu kawin Ini cerita pasal dugaan yang datang ketika bercinta yang mana hati dan rasional serta kesetiaan diperlukan untuk menentukan halatuju hubungan merekaIndah Natasya dah tiga tahun menjalin hubungan cinta dengan Tengku Azray lelaki ego yang kacak dan juga dari golongan berada Sikap Ray yang pa


  2. Rynna Rynna says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBIcite ni best walaupun tak tebal tapi padat tak boring bace sy suke indah yg setia dengan Ray sampai akhir cerita sy suke indah dgn Ray dari Indah dgn Encik Gibran jarang bace cerita pasangan bercinta yg best selalu cerita orang dah kahwin je ye la sekarang byk betul novel kahwin paksakan ape ape pun novel ni memng best


  3. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBI Announcement before review N nak jual buku ni for RM7 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM My Indo Chick adalah kisah cinta tiga segi antara antara Indah Ray dan Gibran Indah dan Ray sudah ti


  4. Kamaliah Kamaliah says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBIendingnya hmmmmm2½ actually Lagi ½ tu untuk kesabaran IndahSaya dah membaca 3 buku tulisan Marissa sebelum ni Even aseh aisara pun saya dah baca 2 or 3 buku beliau Sejujurnya saya tak da


  5. Cikgu Izanorliza Cikgu Izanorliza says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBIJika garapan Marissa tiada yang tidak hebat semuanya ‘sweet sweet’ dan ‘lemak berkrim’ My Indo Chick sebuah karya yang ringan dan menghiburkan Gelagat cinta tiga segi antara Tengku Azray aka RAY Indah Natasya dan Encik Gibran Alias Indah dan Ray telah lama bercinta sejak 3 tahun yang lalu dengan hubungan cinta yang saling mempercayai Indah kemudian membuat pratikal di sebuah syarikat rakaman yang menguruskan artis artis popular Pada mulanya Indah agak keberatan untuk membuat pratikal di sana namun atas desakan Ray Indah akur Umpama kata Indah kepada Ray – “Awak tak takut ke kalau kalau ada artis yang berkenan kat saya? Manalah tahukan” – Indah “Awak tak ada artis yang berkenan kat awak tu Kalau ada pun sah artis tu hilang skru Percayalah selain saya tak ada sesiapa pun yang sanggup ambil awak jadi kekasih” RayWah begitu yakin Ray yang INDAHnya tiada orang berkenan Keyakinan Ray salah belaka Bermula


  6. Hajar Hajar says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBI25Indah Natasha Indah dan Tengku Azray Ray sudah tiga tahun menyulam kasih Tapi kebanyakan masanya mereka ni tak nampak macam pas


  7. shahzy shahzy says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBIIndah NatashaPerasaan padamu ini terlalu sukar untuk aku nilai Bukan bisa aku hitung semudah 12 dan 3 Ianya terlalu kompleks hinggakan kadangkala aku sendiri merasa terpedaya Mengapa aku ini terlalu dungu kerana memilih kamu yang jelas tidak mampu menjaga sekeping hatiku ini dari terus terluka Tapi bukankah perasaan yang hadir itu bertemankan rahsia?Pedihnya kata yang terucap itu sangat melukakan Ray Apatah lagi andai kau kerap mengatakannya Apakah aku ini terlalu naïf pada pandangan matamu hingga acapkali kali mempersendakan aku begitu? Kau kata sayang padaku Mencintai aku Namun mengapa kerap kali engkau melukakan aku Apakah ini caranya dalam pernyataan perasaan sayangmu padaku? Katakanlah Ray saat sabar ini masih menghuni diri Saat rasa setia itu masih ada Aku tidak tahu hingga saat mana aku bisa bertahan Kadangkala aku rapuh juga Ya aku takut kehilan


  8. Novel Best Novel Best says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBICiter ni simple best Memang btol tuhan jadikan manusia ni berpasang2 an Saling lengkap melengkapi Kalau seorang panas baran maka pasangannya mesti yg boleh tolerate sikap baran ituIni kisah Ray yg baran yg mempunyai sikap


  9. Harnani Husin Harnani Husin says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBIBest cerita ni ada cinta persahabatan dan kasih sayang Kali ni novel Kak Marissa lain dari sebelumnya Suka watak Indah yg sentiasa positif Watak En Gibran yang matang tetapi bila bab hati dan perasaan dia gagal sikit nak uruskan Watak Ray yang nampak macam tak ambil berat tapi sebenarnya dia tetap sayangkan IndahTAHNIAH buat kak Marissa untuk novel ni ada pengajaran dapat diambil dengan Watak kawan baik Indah tu iaitu Lin


  10. Tie Tinie Tie Tinie says:

    Epub My Indo Chick MOBI ð My Indo MOBI :´ Å american history.co Å indo download, chick ebok, My Indo download, My Indo Chick MOBIok buku nie pun dah selesaitak sampai 1 hari dah abis bacacerita pun sweet2 jekisah Ray IndahRay yg kurang kasih sayang dari kedua org tuanya mencintai Indah kerana indah lain dari yg lain Indah seorang anak yatim piatu mencintai Ray kerana Ray org pertama yg jatuh hati pada Indah walaupun Ray kelihatan seperti sorang yg suka mengongkong Indah tetapi semua itu adalah kerana Ray terlalu sayangkan IndahGibran terlewat hadir dalam diri Indah Gibran yg sweet baik hati sangat gentalmen tapi saya


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *