ePUB Melankolia Bisu ePUB ´ Å american history.co Å

melankolia free bisu epub Melankolia Bisu PDF/EPUBItan rasa ragu yang tak pasti membentuk 'melankolia bisu' yang lantang berteriak dari hati yan.

ePUB Melankolia Bisu ePUB ´ Å american history.co Å

➤ Melankolia Bisu Ebook ➪ Author Sefa – American-history.co Kumpulan puisi sarat dengan kata kata angau mengagau menagihkan kasih pada yang terpilih Keperitan rasa ragu yang tak pasti membentuk 'melankolia bisu' yang lantang berteriak dari hati yang tak putus Kumpulan puisi sarat dengan kata kata angau mengagau menagihkan kasih pada yang terpilih Keper.

Itan rasa ragu yang tak pasti membentuk 'melankolia bisu' yang lantang berteriak dari hati yan.

5 thoughts on “Melankolia Bisu

  1. Azhar Azhar says:

    ePUB Melankolia Bisu ePUB ´ Å american history.co Å melankolia free, bisu epub, Melankolia Bisu PDF/EPUBMeski Sefa selalu beraksi di atas pentas berpantomime dengan mengenakan topeng tapi dengan Melankolia Bisu it was totally different 180 degreesMelankolia Bisu santai jujur tulus tidak terlalu mencuba dan tidak seberat persembahan mime yang Sefa selalu persembahkan Buku ini banyak bermain dengan elemen cinta tapi dianarkikan dengan logik dan kata hati yang selalu berperang dan kadang kadang wujud intervention daripada unsur unsur luaran seperti pengalaman pengaruhuote daripada kawan ataupun ahli keluarga dan antara lainnyaDan aku boleh cakap Melankolia Bisu ni de


  2. Zetty Khairunisa Zetty Khairunisa says:

    ePUB Melankolia Bisu ePUB ´ Å american history.co Å melankolia free, bisu epub, Melankolia Bisu PDF/EPUBAku suka setiap kali kau gigit hati aku macam taknak lepas Percayalah kau sedang Sebab tu berdarah Aku petik itu saja Sefa dari yang hebat semuanya Maka kalau itu tak terpetik banyaknyaMime dan silence Sefa merasuk dalam diam Meresap dan terus menginap Memang terasa sakit tapi dirayakan dengan sempurnaSehingga rasa jangan Sefa Jangan berhenti


  3. Inn Auni Inn Auni says:

    ePUB Melankolia Bisu ePUB ´ Å american history.co Å melankolia free, bisu epub, Melankolia Bisu PDF/EPUBKarya ni baru baca puisi pertama je saya dah tahu yang selebihnya akan lebih baik lagi Jadi saya tak perlu tunggu sampai ke hujung untuk 'jerit kat dunia' yang antologi ni memang awesomeSejujurnya kulit depan tak menarik langsung Saya tertarik pun sebab tajuknya dan entah tiba tiba rasa nak selami karya berbentuk puisi pula Mula mula saya andaikan topiknya berat tapi bila baca senyuman tak lekang di bibir Puisinya sweet sangat even though ke arah heartbreakGitu la reaksi saya selepas beberapa puisi kemudian Saya paling suka puisi bertajuk Peluru Dalam dan saya baca puisi tu banyak kali dah hari ni Rasa macam nak peluk je penulis dan kata It's okay Semuanya akan baik baik saja


  4. Saharulnazri Saharulnazri says:

    ePUB Melankolia Bisu ePUB ´ Å american history.co Å melankolia free, bisu epub, Melankolia Bisu PDF/EPUBPenulis ada banyak isu ingin diutarakanSampai adakalanya isu berulang Bukanlah sampai tahap penulisan karya agung tetapi kita semua rata ratanya bukan sasterawan ulung pun Jadi kerana kita hanya umat biasa tulisan ini amat dekat dengan kita


  5. Ira Nadhirah Ira Nadhirah says:

    ePUB Melankolia Bisu ePUB ´ Å american history.co Å melankolia free, bisu epub, Melankolia Bisu PDF/EPUBFirst of all aku rasa sajak or puisi kena guna font kecik sikit Aku rasa annoyed font besar Tapi lately aku memang easily annoyed So abaikan Secondly aku suka anekdot dan cerita cerita pendek dia dari sajak dia Thirdly aku nak meroyan pendek Aku perhati semua orang yang tulis puisi ke sajak ke mesti akan tulis topik menunggu Dulu aku baca aku terasa gila deep dia Sekarang bila baca aku dah boleh jerit aku dah habis tunggu aku dah kena tipu dan takdir dah bunuh aku Terima kasih SEFA sebab pujuk aku di mukasurat 116 I really apreciate it The end Sekian Oh and one thing bila tunggu tu dah habis dan dah dapat keputusan we will never be ready with it Sebenarnya lah


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *